bőrgyógyászat

lézeres bőrfiatalítás

Fiatalabb bőr egy szempillantás alatt.

A lézeres bőrfiatalítás úgynevezett pásztázó szén-dioxid lézer segítségével történik és megbízható, tartós eredményt garantál.

Ezzel a módszerrel kezelhető:

  • a szemhéj
  • az arcbőr
  • a kézfej

de gyakorlatilag bármely bőrterület. A lézeres bőrfiatalítás tökéletesen kisimítja az apró ráncokat.

Lézeres hámlasztás

A folyamat lényege, hogy az elképesztő precizitással adagolható lézernyaláb segítségével gyakorlatilag elpárologtatható a bőr felületes rétege, melynek helyén valóbaj megújuló hámréteg keletkezik körülbelül 8-10 napon belül.
A lézeres bőrfelület kezelés nem alkalmas a mély barázdák eltüntetésére, azonban tökéletesen kisimítja az apró ráncokat, kiemelten a száj és a szemhéj környékén, valamint a homlokon hatásos.

A bőrfiatalító lézeres kezelések utóhatása többhetes bőrpír.

A beavatkozást követő első két hét kritikus, ezen időszak alatt szükséges a kezelt terület elővigyázatos otthoni kezelése. Ezt követően a bőr pirossága igény szerint elfedhető alapozó, valamint kiegészítő kozmetikumokkal.

A bőr teljes gyógyulási ideje a lézeres bőrfiatalító kezelést követően körülbelül két hónap.

lézeres bőrfiatalítás kúraszerűen

A lézeres bőrfiatalító kezelések legújabb generációja ezzel szemben alkalmas arra, hogy a kezelést kúraszerűen adagolja hetente ismételve hat héten át, így az nem vezet a bőr felületi sérüléséhez.
A legmodernebb kezelés nem akadályozza a pácienseket a mindennapi teendőik elvégzésében, a kezelések egyetlen látható jele a bőr fiatalabbá, rugalmasabbá válása.

barnás bőrfoltok, pókhálós erek eltüntetése

Ez a típusú kezelés alkalmas továbbá a bőr öregedésével megjelenő barnás foltok, valamint a piros pókhálós erek eltüntetésére is.