lézeres szemműtét

Lézeres szemműtét, lézeres látásjavítás

Lézeres látáskorrekciós szemműtéttel visszanyerhető éleslátás. Nem lesz szüksége szemüvegre vagy kontaktlencsére.

Lézeres szemműtét = tökéletes látás

A lézeres szemműtét a lézer orvosi alkalmazásának egyik legelterjedtebb és legnépszerűbb módja. Ez a beavatkozás a tökéletes látás lehetőségét nyújtja minden egyéb kiegészítő korrekciós kiegészítő nélkül.

Ennek fényében a lézeres szemműtét nem más, mint

  • a szabadabb élet,
  • a természetesebb megjelenés,
  • a félelem nélkül hétköznapok ígérete,
  • a látás szabadságának élménye

az élet minden egyes területén.

gyors lézeres látásjavítás

A szemüveg vagy a korrekciós lencsék viselése az élet számos területén komoly hátrányokhoz vezethet, melyek közül az egyik leginkább érzékelhető az egyes állásoktól vagy bizonyos sportoktól való elzártság, melyen egy egyszerű és gyors lézeres látásjavítás segíthet.

több millió sikeresen elvégzett műtét

A lézeres szemműtét, éppúgy, mint a legtöbb lézeres orvosi beavatkozás, fiatal szakterület, s ennek köszönhetően megoldási vitatottak még az orvosi körökben is.
Az elmúlt 10-15 év során elképesztő mértékű tudás és tapasztalat gyűlt fel a szakterületen és a több millió sikeresen elvégzett műtét a lézeres látásjavításban rejlő elképesztő lehetőségeket jelzi.

Az orvosok eltérő véleményének és hozzáállásának köszönhetően a lézeres szemműtétnek elképesztően sok típusa létezik.
Ezek megkülönböztethetőek egyrészt a szaruhártya lebenyének műtét előtti kezelése alapján, valamint a lézeres eljárás típusa alapján.

A szaruhártya lebeny kezelhető a műtét előtt az orvos által kaparással, géppel vagy késsel történő vágással, a lebeny felszínes vágásával, lézeres vágással vagy vágás nélkül, hígított alkohollal való lazítással.

A másik szempont, mely szerint a lézeres szemműtétek megkülönböztethetőek egymástól, az maga az eljárás menete, mely lehet

  • normál, hullámfront kezeléses,
  • szövetkímélő,
  • valamint aspherikus kezeléssel.

A lézeres szemműtétek kockázata alacsony.

A lézeres szemműtét után a kutatások szerint a szövődmények kockázata meglehetősen alacsony, az esetleges rövid távú, akut mellékhatások pedig könnyedén kezelhetőek szemcseppekkel, ráadásul néhány napon belül nyom nélkül elmúlnak.

Lásson jobban, jelentkezzen Ön is lézeres szemműtétre! Lézeres szemészeti beavatkozások.